Pedagogiikka ja sisältö – Coursera

Materiaalit on laajat ja kattavat, ihan yllätyin siitä. Kurssien sisällöt ovat pääosin hyödyllisiä, esim kuinka suojatua tai tuoda tietoa vaikka Malariasta ja kuinka kehittää vapaahryoistyöntekijöiden tietottaitoa tms.
Olen toistaiseksi tyytyväinen kurssiin. Ainahan on parantimsen varaa, mutta kun tämä on minulle niin uutta niin en ehkä vielä osaakaan vaatia mitään erityistä tähän lisäksi.

Kurssi etenee toistaiseksi hyvin. Valitettavan usein se menee viikonloppuun kun pääsen siihen vasta paneutumaan, mutta olen ollut aikataulussa ja sehän on tärkeintä. Kehittävää ja kivaa, hieman stressaavaa tosin kun jälkikäteen jää miettimään onko ollut tarpeeksi ”englannin kielinen” ettei pahoita kenenkään natiivin ja Nietzscheläisen täydellisen yli-ihmisen mieltä sielua ja silmää. Mutta pääosin ihan toimiva paketti.

Kurssi etenee viikon pätkinä joissa jokaisessa viikossa on oma tehtävä.esim hypoteettinen tilanne vapaaehtoistyöntekijöille.

Kurssin tehtäviä arvioitiin muiden opiskelijoiden avulla anonyymisti vertaisarvioinnin ja pisteytyksen avulla. Kurssin kesto on kuutisen viikkoa ja jokaiselle viikolle on oma tehtävänsä.

Muiden opiskelijoiden kanssa ei juurikaan olla tekemisissä muuten kuin arviointitilanteessa jolloin pääsee lukemaan toisen opiskelijan tuotoksia ja hän sinun. Ja tässä tilanteessa se on itseasiassa ihan mukavaakin.

Perinteisen opetuksen plussia lienevät se, etten usko kenenkään sanovan epäkohteliaasti asioita, vaan miettisi sanomiaan luokassa toisinkuin persoona, jonka olen jo useamman kerran nostanut esille. Että semmoista. Kiitos.