MOOC valtaa nuorisoalan

mooc-valtaa

Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu tilaisuuteen iimeistään 1.12.2014 täältä.

Ilmoittaudu

Tule keskustelemaan modernin etäopetuksen mahdollisuuksista 10.12.2014

Distanssi on ESR-rahoitteinen selvityshanke, jonka toimijoina ovat ammattikorkeakoulut Metropolia ja Humak sekä Verke eli Verkkonuorisotyön valtakunnallinen kehittämiskeskus. (Lue lisää hankkeesta täältä: distanssi.metropolia.fi/info)

Selivtyksen perusteella on tarkoitus pyrkiä järjestämään avointa MOOC-täydennyskoulutusta (Massive Open Online Course) nuorisotyöntekijöiden digitaalisten taitojen ja verkkonuorisotyön osaamisen vahvistamiseksi. Hanke järjestää keskustelutilaisuuden aiheesta kiinnostuneille.

Aamupäivän aikana tilaisuudessa keskustellaan MOOC-koulutusten järjestämisestä sekä kuullaan Distanssi-hankkeessa syntyneistä tuloksista. Keskustelua käydään MOOC-koulutuksen pedagogisista ja teknisistä ratkaisuista, ansaintologiikasta sekä siitä, millaisia verkkonuorisotyöhön liittyviä sisältöjä ko. koulutuksessa olisi hyvä ottaa huomioon. Yhteiseen keskusteluun toivotaan mukaan eri alan asiantuntijoiden ja ammattilaisten näkemyksiä. Kaikista aiheista ei siis tarvitse olla täysin kärryillä.

Milloin?

10. joulukuuta 2014, 09:00 – 12:00

Missä?

Nuorten toimintakeskus Happi, narrinäyttämö
Sörnäisten rantatie 31, 00500 Helsinki

Ohjelmassa

9:00 Aamukahvi

9:10 Tervetulosanat – Tuomas Korkalainen

9:25 MOOCit nuorisotyön digitaalista työotetta vahvistamassa. Tarkastellaan Distanssi-hankkeen tuloksia tekniikan, pedagogiikan, sisällön ja tulevaisuuden näkökulmasta.

10:25 Tauko – glögi- ja torttutarjoilu

10:40 MOOC-aiheinen ryhmäkeskustelu (Learning cafe)

11:40 Keskustelun purku

11:50 MOOCiin menevä nuorisotyö -mikrokirjan julkaiseminen – kirjan toimittajat

12:00 Tilaisuus päättyy

Tapahtuman esityskalvot ovat luettavissa täällä.